Flora Kosch | Rendezvények
773
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-773,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Egy rendezvény legyen igazi élmény!

A rendezvényedre akkor fognak emlékezni, ha karaktere van, ami élményt ad.

Személyre szabott és egyedi rendezvény dekorációk

Minden rendezvénynek, eseménynek küldetése és üzenete van. A rendezvény dekorációk tervezésekor és kivitelezésekor mindig arra törekszünk, hogy ezt a küldetést és üzenetet szolgáljuk, támogassuk. Pontosan, rugalmasan, hogy a nap végén mindannyian elégedetten dőlhessünk hátra.

Rendezvény dekorációk | Flora Kosch

“Aki azt mondja, hogy nincs tökéletes rendezvény dekoráció, az nem dolgozott elég keményen. A Flora Kosch-nál nem kötünk kompromisszumokat, számunkra minden esetben a tökéletes az egyetlen elfogadható eredmény.”

A legfrissebb trendek szerint

Folyamatosan figyelemmel követjük a legfrissebb nemzetközi design és dekor trendeket, így azonnal, még a magyar piac előtt alkalmazzuk azokat a technikákat és megoldásokat, amelyek a nemzetközi piacon is még épphogy megjelentek.

Pontos és rugalmas megvalósítás

A tökéletes rendezvény dekorációhoz a kreativitás és az úttörő megoldások önmagukban még nem elégségesek. Ahhoz, hogy mindezek megvalósuljanak, szükség van az ügyfeleink által már jól ismert Flora Kosch pontosságra és rugalmasságra, amik ezt lehetővé teszik.

A Flora Kosch rendezvények számokban

1500

fős állófogadás

8000

kiállítási látogató

25000

mosolygós vendég

39

elégedett megbízó

Az egyedi rendezvény dekorációd 4 lépésben

Előkészítés

Elsőként kérdezünk, amennyit csak lehet. Szeretnénk mindent tudni a rendezvényről, a megrendelőről és a vendégkörről.

Tervezés

A tervezés szakaszában megalkotjuk a rendezvény design koncepcióját és gondosan kidolgozzuk az apró részleteket is.

Kivitelezés

A design koncepció jóváhagyása után megvalósítjuk és legyártjuk az összes szükséges csokrot, dekorációt és design elemet.

A rendezvény

A rendezvény alatt folyamatosan jelen vagyunk a kulisszák mögött, és gondosan ügyelünk rá, hogy minden tökéletes legyen.

Kérj ingyenes konzultációt!

Élj a lehetőséggel, és jelentkezz személyes konzultációra, melyet az első alkalommal minden esetben ingyenesen és minden kötelezettségtől mentesen biztosítunk számodra!

Ahol már találkozhattál munkáinkkal

Kérj ingyenes konzultációt!

Jelentkezz ingyenes és kötelezettségmentes személyes konzultációnkra!